Djeca na meti psihijatara

Djeca na meti psihijatrije - industrije smrti

"Sva djeca ispoljavaju simptome ADHD – a (ADD ili "poremećaj" pomanjkanja pažnje i hiperaktivnost ili još poznat kao hiperkinetički sindrom). Posmatrajte djecu prije odmora, ili dok putuju autobusom na izlet, ili uoči rođendanske zabave.Samo svezana bi mogla ostati mirna. Zdrava djeca posjeduju polet, životnu energiju koja se ispoljava u njihovoj radoznalosti, uzbuđenju, entuzijazmu, snazi i maštovitosti." Prof dr Ty C. Colbert Klinički psiholog Autor knjige Rape of Soul

Dječja bespomoćnost i nevinost nisu uspjeli omekšati želju psihijatrije za profitom niti ih nadahnuti da procjene validnost, sigurnost ili posljedice svojih "dijagnoza", ADHD–a (ADD ili "poremećaj" pomanjkanja pažnje i hiperaktivnost ili još poznat kao hiperkinetički sindrom) ili LD–a (LD ili "poremećaj" učenja). Psihijatri nemaju pojma šta ih uzrokuje, što nije ni čudno s obzirom da nema nikakvih objektivnih, naučnih kriterijuma koji bi potvrdili da takvi "poremećaji" uopšte postoje.

Kevin P. Dwyer, pomoćni izvršni direktor Nacionalne udruge školskih psihologa u Sjedinjenim Državama, rekao je da način na koji se dijagnostifikuju "poremaćaji učenja" nije naučan. "Nismo dovoljno napredni da bismo postavili savršenu dijagnozu", priznao je otvoreno.

Bilo kako bilo, ogromno carstvo psihijatrijskih istraživanja i načina liječanja se razvilo oko ADHD–a (ADD ili "poremećaj" pomanjkanja pažnje i hiperaktivnost ili još poznat kao hiperkinetički sindrom). To carstvo zahtjeva i troši milijarde dolara svake godine i pretvorilo je škole u klinike za mentalno zdravlje a milione normalne djece u psihičke i fizičke zavisnike o halucinogenim drogama.

Danas, u američkim školama se potroši 1 milijarda dolara godišnje na psihologe koji postavljaju dijagnoze učenicima. U Sjedinjenim Državama se godišnje potroši 15 milijardi dolara na dijagnosticiranje, liječenje i proučavanje tzv. psihijatrijskih "poremećaja".

Prijavite zločine i kršenja ljudskih prava u psihijatriji

Ako znate slučajeve kršenja ljudskih prava u psihijatriji ili kroz pojedinačne psihijatre ili slučajeve silovanja pacijenata od strane psihijatara, slučajeve ubistava i samoubistava, korupciju u psihijatriji, korupciju pravosuđa kroz psihijatriju i bilo koja druga kriminalna djela, kontaktirajte nas i prijavite zločin.


Ime i prezime:


E-mail:


Poruka: