Psihijatar Boro Lazić prebio majku, ćerku i suprugu

Psihijatar Boro Lazić prebio majku, ćerku i suprugu

Psihijatar Boro Lazić

PSIHO PSIHIJATAR!: BORO LAZIĆ (45), VLASNIK SPECIJALNE BOLNICE ZA BOLESTI ZAVISNOSTI, UHAPŠEN NA GRANICI S.. http://bit.ly/pzlyw #fb

— T@bloid (@Tabloido) October 16, 2009

Vlasnik specijalne bolnice za bolesti zavisnosti, uhapšen na granici BiH

BEOGRAD. Poznati neuropsihijatar i vlasnik Specijalne bolnice za bolesti zavisnosti dr Boro Lazić (45) uhapšen je u prošlu nedelju na graničnom prelazu sa BiH Mali Zvornik, na osnovu poternice koju je izdala policija zbog sumnje da je članove svoje porodice fizički i psihički zlostavljao.

Čitaj dalje

Poznati neuropsihijatar i vlasnik Specijalne bolnice za bolesti zavisnosti dr Boro Lazić (45) uhapšen je u prošlu nedelju

BEOGRAD - Poznati neuropsihijatar i vlasnik Specijalne bolnice za bolesti zavisnosti dr Boro Lazić (45) uhapšen je u prošlu nedelju.

NEUROPSIHIJATAR DR BORO LAZIĆ (45) U PRITVORU ZBOG NASILJA

BEOGRAD - Poznati neuropsihijatar i vlasnik „Specijalne bolnice za bolesti zavisnosti“ dr Boro Lazić (45) uhapšen je prošle nedelje na graničnom prelazu sa BiH Mali Zvornik na osnovu poternice, koju je izdala policiji zbog sumnje da je članove svoje porodice fizički i psihički zlostavljao.

SPECIJALNA BOLNICA ZA BOLESTI ZAVISNOSTI "Dr BORO LAZIĆ"

Kako je moguće da psihijatar koji je uhapšen radi toga što je prebio suprugu, majku i ćerku, još uvijek obavlja svoje psihijatrijske aktivnosti?

Prijavite zločine i kršenja ljudskih prava u psihijatriji

Ako znate slučajeve kršenja ljudskih prava u psihijatriji ili kroz pojedinačne psihijatre ili slučajeve silovanja pacijenata od strane psihijatara, slučajeve ubistava i samoubistava, korupciju u psihijatriji, korupciju pravosuđa kroz psihijatriju i bilo koja druga kriminalna djela, kontaktirajte nas i prijavite zločin.


Ime i prezime:


E-mail:


Poruka: