Vijesti o zlostavljanjima psihijatara i psihijatrije

Vijesti na našem jeziku - psihijatrija ubija, psihijatar zlostavlja ======================================0

Vijesti na našem jeziku - psihijatrija ubija, psihijatar zlostavlja

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.291.html:401923-Ispovest-zrtve-psihologa-Rasturaju-mozak

Psihijatar zlostavlja

Novosađanka Ivana Acevski (36) tvrdi da je dve godine bila žrtva svog psihoterapeuta: On je mene verbalno silovao. Postala sam sluđena. Isekla sam vene.

TRAŽILA je pomoć psihoterapeuta dve godine. Poverila mu se, s nadom da će je baš on istrgnuti iz začaranog kruga anksioznosti, depresije i paničnih napada i nije ni slutila da će je, umesto da joj pomogne, samleti do srži. Zbog njega je, početkom ove godine, pokušala i samoubistvo. On je bio njen psiholog.

- 2012-10-18

Doktor Silovatelj!! Namamio i SIlovao Preko 20 Žena!!

Psihijatar silovatelj

Oglašavao se kao privatni psihijatar. Mala privatna ordinacija kod jako ljubaznog i finog psihijatra, koji je znao saslušati sve vaše probleme i pružiti vam adekvatnu pomoć.

Zapravo je velika laž, riječ je o monstrumu koji je mijenjao svoja lica maskama, ucjenjivao djevojke njihovim vlastitim problemima, te zajedno sa svojom suprugom silovao preko 20 žena.

- 2017-01-12

Karadžićev 'psihijatar', Sarajlija Vitomir Žepinić, osuđen zbog lažnog predstavljanja u Velikoj Britaniji

Psihijatar osuđen za lažno predstavljanje

Australijski državljanin rođen u Sarajevu Vitomir Žepinić, bivši zamjenik ministra unutrašnjih poslova u vladi Radovana Karadžića, koji je svjedočio u njegovu odbranu u Hagu kao psihijatar, osuđen je u Britaniji jer se lažno predstavljao. On je Londonu radio kao docent psihijatrije i tako zaradio oko 34.000 eura, a po struci je zapravo psiholog, piše Kurir.

Lažni doktor psihijatrije ranije je osuđivan i u Australiji zbog iste stvari.

- 2013-08-13

Bivši psihijatar osuđen na smrtnu kaznu jer je pobio 13 ljudi

Psihijatar ubica

Trinaest članova vojne porote koja je zasjedala na vojnom sudu u toj bazi jednoglasno je odlučilo dosuditi smrtnu kaznu Nidalu Hasanu, nakon dva sata vijećanja.

Bivši psihijatar u američkoj vojsci Nidal Hasan osuđen je u srijedu na smrt zbog ubojstva 13 osoba 2009. u vojnoj bazi Fort Hood u Teksasu, priopćila je predsjednica porote.

- 2013-08-29

Psihijatar Veljko Đorđević pod sumnjom da je lažirao kartone

Psihijatar krivotvoritelj

Kliniku za psihološku medicinu KBC-a Zagreb potresa veliki skandal. Ravnateljstvo KBC-a istražuje prijavu i dokaze koje im je predao predstojnik klinike prof. Rudolf Gregurek, a u kojoj stoji da je prof. Veljko Đorđević, poznati psihijatar, krivotvorio protokole i dolaske na liječenje u slučaju Hrvoja Žužića, koji je prije nekoliko godina skrivio prometnu nesreću u Velikoj Gorici u kojoj je poginula mlada Ružica Pavić, a njezin dečko Hrvoje Matijašević teško je ozlijeđen. Žužić je sin poznatog poduzetnika s visokim političkim vezama

- 2013-03-21

Psihijatar napravio pokolj u vojnoj bazi u Teksasu

Psihijatar masovni ubica

Oficir koji je okrivljen za ubistvo 12 i ranjavanje 31 osobe u američkoj vojnoj bazi Fort Hood u Teksasu u četvrtak, nije mrtav kako je ranije objavila vojska, već se teško ranjen nalazi u bolnici u stabilnom stanju, izjavio je u četvrtak naveče komandant baze.

Osumnjičeni je u incidentu višestruko ranjen i “u stabilnom je stanju”, rekao je novinarima general Robert Cone

- 2009-11-06

Psihijatar koji je želeo da "leči" homoseksualnost (i zamalo dobio Nobela)

Psihijatar reže mozak na dva dijela

Veći deo svoje karijere, koja je trajala više od pola veka, posvetio je istraživanju teorije da se šizofrenija i druge psihičke bolesti mogu lečiti elektrošokovima pomoću elektroda koje su hirurški instalirane u lobanju pacijenta. Svoja istraživanja je propratio sa više od 245 naučnih radova i tri knjige.

- 2016-07-21

Prijavite zločine i kršenja ljudskih prava u psihijatriji

Ako znate slučajeve kršenja ljudskih prava u psihijatriji ili kroz pojedinačne psihijatre ili slučajeve silovanja pacijenata od strane psihijatara, slučajeve ubistava i samoubistava, korupciju u psihijatriji, korupciju pravosuđa kroz psihijatriju i bilo koja druga kriminalna djela, kontaktirajte nas i prijavite zločin.


Ime i prezime:


E-mail:


Poruka: