Umrla od ritalina, Stephanie, primala ritalin za hiperaktivnost ili ADHD

Stefani, umrla od Ritalina korištenog za "liječenje" hiperaktivnosti

StephanieBig.jpg

Njena mlađa sestra, Jennie, bila je isto tako dijagnosticirana da ima hiperaktivnost ili ADHD i dobivala je ritalin. Ali, prestala je uzimati ritalin onog dana kada je Stefani umrla, a cijela obitelj je prestala vjerovati u hiperaktivnost ili ADHD.

Priča o Stephani Hall, koja je umrla od ritalina, korištenog za liječenje hiperaktivnosti ili izmišljene bolesti ADHD, objavljena je u printanom mediju CBS u Americi, 24.6.1998. godine.

Stephani Hall je, kao i milioni druge djece, imala poremećaj pažnje ili ADHD, poznato i kao ADD ili hiperaktivnost. Morala je da uzima opasnu psihijatrijsku drogu ritalin.

Na slici je Stephanie zdrava i normalna djevojčica. Slijedeće što se moglo saznati o njoj je njena ledena, nadgrobna ploča koja priča njenu priču.

Rođena je 11.1.1984. godine. Umrla je 5.1.1996. godine. Njeni roditelji Michael i Janet, su u tom mediju bili na slici njenog groba.

Mama Janet od Stephanie, sjeća se njenih školskih dana

U prvom razredu je Stephanie bila stidljiva djevojčica. Voljela je knjige, voljela je školu... lako se mogla sprijateljiti. Onda... to je bilo negdje u drugom ili trećem tjednu njenog prvog razred, njen mi je učitelj rekao: "Stephanie se teško može koncentrirati na zadatke i nemirna je, pravi galamu." Ali, nije pravila galamu kod kuće. U svakom slučaju, učitelj je preporučio da se Stephani testira na ADD ili ADHD ili hiperaktivnost i da može besplatno posjetiti školskog psihologa. Odveli smo je umjesto toga drugom doktoru koji je rekao da joj se pažnja može preusmjeriti, ali da može da čita sasvim u redu i da ima normalnu inteligenciju. Osim infekcije uha iz predškolskog vremena, Stephanie je bila zdrava koliko može da bude, ali uprkos svemu, dobila je dijagnozu poremećaja pažnje, ADHD ili hiperaktivnosti i prepisali su joj ritalin. Tada su joj počele glavobolje... svaki dan, osim vikendom, kada nije uzimala ritalin.

Kad je njen učitelj nastavio da se žali na njeno ponašanje, školski psiholog je predložio da Stephani treba promjenu ponašanja da pobijedi svoju tvrdoglavost.

Ono što se promjenilo je doziranje ritalina.

Tako je počela serija povećavanja doze ritalina sa 5 mg ujutro i u podne sve do 40 mg na dan.

Onda kada se činilo da će se njen uspjeh u školi promijeniti, počeli su se pojavljivati neki uznemirujući simptomi. Osim glavobolja tokom školskih dana, jer je tada primala ritalin, počela je da se žali na mučninu i bolove u stomaku. Iznenadno je mijenjala raspoloženja i imala je čudno ponašanje.

Njena mama Janet se sjeća 6. razreda i dobrog početka

"Stephanie se mogla lako sprijateljiti. Njeni nastavnici su mislili da je odlična. Ona je željela da bude bolničarka i da pomaže ljudima. Imala je dječaka kojeg je voljela. Bila je sasvim u redu sve do dana u listopadu, kada me je nazvao ravnatelj i rekao da je psovala u školi - potpuno izvan njenog karaktera. Ona je uvijek bila dobra djevojka i nisam je nikada prije čula da psuje. Neke djevojke su joj pokušale uzeti novac za sendvič. Nekoliko tjedana kasnije sam je uhvatila kako psuje na dječaka poslije škole. Bila sam šokirana. A, onda su joj se i ocjene počele pogoršavati.

Do kraja godine majka od Stephanie je postala toliko zabrinuta da je tražila da joj se lijekovi povećaju. Pedijatar je pristao povećati dozu na 25mg ujutro i 15mg u podne početkom nakon Božića.

"Steph se vratila u školu i uzela je povećanja tog jutra. Činila se pravo čudna. Nastavila sam je pitati: "Steph, jesi li dobro?" "Ona je stalno ponavljala: "Ja sam OK Mama", "Ja sam OK."

Ali, kad ju je Janet pokupila poslije škole, činilo se u redu, ne kako je bilo u jutarnjim satima. Ostatak dana protekao je glatko i kad je Stephanie otišla u krevet, bila je razigranog raspoloženja.

"Otišla je na kat, skakučući okolo sa svojom malom sestrom, moleći je za jedan dolar." Janet je rekla: "Već je 9 sati, Steph, idi u krevet". Steph mi je uzvratila: "OK Mama, volim te." "I ja tebe volim", rekla sam.

Sljedeće jutro, kada je tata otišao kod Stephanie, probuditi ju za školu, ona nije odgovorila. "Nazvali smo hitnu pomoć i policiju. Neki su počeli plakati. Stephanie je bila tako hladna. Nastavila sam rekavši im "Ona je trebala sahrani mene, ne da ja nju..." Niti jedna druga obitelj ne bi trebala znati agoniju ukopavanja vlastitog dijeteta.

Ništa neobično se nije našlo na obdukciji. Mrtvozornik je izjavio da je umrla prirodnom smrću. Uzrok smrti - srčana aritmija.

Mišljenje neurologa

TU SAM STAO

Da li je Stephanie umrla "prirodnom smrću" kao što je mrtvozornik zaključio? Njezini roditelji, nisu mislili tako i pitali su me za pregled slučaja. Istina, iznenadna smrt, čak i kod djece, a posebno onih s negativnim obdukcije, vjerojatno zbog abnormalni srčani ritam-srčane aritmije. Na kraju, kao što je učinio mrtvozornika, da je to "prirodna smrt" znači da su sve poznate bolesti ili abnormalnosti koje bi moglo doprinijeti takvom smrt su isključene. Koliko često normalna, bolesti i droga-free, 12-godišnjaka razviti srčane aritmije i umrijeti odjednom? Godine 1989, Nacionalnog centra za zdravstvenu statistiku izvijestio je ukupno 149 iznenadne smrti zbog nepoznatog uzroka u dobnim skupinama 5-14 godina, odnosno 4,2 smrtnih slučajeva na milijun djece godišnje. To je rijetkost.

ADHD-bolest?

Stephanie je dijagnosticiran ADHD-u prvi razred. Da li ga ubiti? Da li je uzrok problema sa srcem? Da li je uzrok nepažnja, impulzivnost, hiperaktivnost, ne ocjene? Je li to pravi bolest kako tvrdi psihijatrije? Ja tvrdim da ne samo da je ADHD nije ubio Stephanie Hall, ali da ADHD nije ni bolest.

Mnoštvo sila - SAD psihijatrije, dijete psihijatrija, obrazovanje, Novartis (proizvođač Ritalin, bivši Ciba-Geigy) i djeca i odrasle osobe s poremećajem pažnje (CHADD - financira i kontrolira Novartis, baš kao i psihijatrije financira se i kontrolira farmaceutska industrija) - imaju urotili uvjeriti ljude poput Stephanie roditeljima da ADHD je pravi mozak "bolest"-a "kemijske neravnoteže." Nadalje, oni nam ADHD-om mora se postupati s Ritalin za ravnotežu "kemijske neravnoteže." Ritalin je s ADHD-om kao i inzulin je do dijabetesa, kao i penicilin je do upale pluća, što bi nam vjeruju. Ne-tako-suptilna razlika je da je dijabetes i upalu pluća su stvarne bolesti trebaju pravi tretmani, a ADHD je "izum" - ukupno, kompletan, prijevare! Kada nema bolesti, nema potrebe za "liječenje". Bez "bolest" oznaka, nema osiguranja naknade. Ono što smo, dakle, milijuni potpuno normalna djeca, baš kao i Stephanie Hall, prijevarom dijagnoza, zatim drogirani za profit pod krinkom "tretman".

Kao i većina psihijatrijskih poremećaja / bolesti, ADHD nikada nije otkrio ili potvrđeno od strane pronalaženje 'dijagnostički' (potvrdne) fizičke ili kemijske abnormalnosti na fizikalni pregled, laboratorijski test, x-ray, skeniranje ili biopsija.

Umjesto toga, to je izmislio na American Psychiatric Association iz 1980, te je revidiran, glasovanjem ili dizanjem ruku, u dva navrata od, u 1987 i 1994. Imena su se promijenile tijekom godina od "hiperaktivnost" i "hiperaktivna dijete sindrom" u 50 i 60-ih, minimalno mozga disfunkcija "-" MBD "u 70-"; poremećaja deficita pažnje "-" ADD "u 80-, da trenutne konceptualizacije ADHD u 1987. Bez obzira na ime, svaka izmišljena "bolest" je postao predmet milijuna dolara vrijedan biološke istraživanja, prijevare na lice, jer nikada nije bilo bolesti. Nije iznenađujuće, ništa nije dokazano , znanstveno ili medicinski, a ipak i dalje implantat iluziju u javne svijesti o "bolesti" siromaštvo "tretman" i na taj način širiti sve širi tržište net, viktimizirati normalne djece milijuna.

Da ne bude sumnje, uzeti u obzir primjedbe James M. Swanson, Ph.D., ADHD istraživač i član CHADD profesionalnog Savjetodavnog odbora, u ožujku, 5-8, 1998 sastanku Američkog društva za psihijatriju adolescenata:

"Želio bih imati cilj dijagnoza za poremećaj (ADHD) Sada psihijatrijska dijagnoza je potpuno subjektivno ... Mi bismo željeli imati biološke testove -.. San psihijatrije već dugi niz godina"

U pismu mi je od 13. svibnja 1998, F. Xavier Castellanos, MD, od Nacionalnog instituta za mentalno zdravlje ponavlja Swanson ulazak:

"... Ja sam primijetio svoje kritike dijagnostičke valjanosti ADHD-a. Slažem se da još nismo susreli teret dokazivanja specifične patofiziologije (abnormalnost) za koje vjerujemo da je temelj ovog stanja."

Lawrence Diller, MD, od University of California, San Francisco, karakterizira ADHD istraživanja thusly: "Razlog zašto ste bili u mogućnosti dobiti ni u jednom članku ili studija predstavlja jasan i potvrđuje dokaz fizičkog ili kemijskog abnormalnosti povezane s ADHD-om je da postoji se nitko ... u potrazi za biološki marker je osuđen od samog početka, jer je proturječnosti i nejasnoće u dijagnostičke konstrukta ADHD kao što je definirano DSM. porediti sam nastojanjima da otkriju marker (abnormalnost) u potrazi za Svetim Gralom. "

Stephanie encefalopatija (mozak disfunkcije)

Da li ADHD uzrokuju zbunjenost, dezorijentiranost ("spacey", "iz nje, čudne"), halucinacije (4-krilati, crvena i plava anđela iz 1. razreda o) disocijativnog države, organske psihoze (spajanje vijkom od dana skrb, trčanje preko zauzet autoceste, ne reagira normalno dok je bila miljama daleko), tourette sindrom (nastanak posve-out-of-karakter psovke), nespretnost, nekoordinacija (označava generalizirane ili difuznih mozga disfunkcija) glavobolja, mučnina i povraćanje (nuspojave Ritalin) u inače normalnim 12-godišnju djevojčicu? Stephanie je nijedan od tih stvari prije "silazi" s ADHD-om i uzimanje Ritalin. Niti je bilo nepravilnosti - na fizički pregled ili dijagnostička ispitivanja - napomenuo u svom zdravstveni karton prije Ritalin liječenja.

Možemo se složiti da sada nitko od Stephanie encephalopathic simptoma (opise dobivene povijesti - subjektivno) ili znakove

(Abnormalnosti vidio i dokumentirano ispitivači-cilj) su zbog ADHD-om.

Njezina jedina bolest mozga, čini se, bio je Ritalin trovanje - Ritalin "encephalo-pathy" (encephalon-mozga, apatija - bolest), ovjeren od znajući joj je Ritalin u svom sustavu, provjerljive imao ispitivač nastoji tražiti Ritalin u tijela i tjelesnih tekućina (npr., urina, krvi i cerebro-spinalne tekućine).

Ritalin, psihijatrijska droga i SRCA

Što od Ritalin je toksičnosti za srce? Jeste mrtvozornik smatraju da Ritalin možda prouzročio Stephanie iznenadne smrti, njezina srčane aritmije? Je li pogledati opsežnu literaturu o Ritalin i druge droge u amfetamina obitelji i njihova uobičajena pojava kardiovaskularnih učinak?

Ritalin INSERT

Ritalin proizvođača umetnite ga opisuje kao "blago" središnji živčani sustav stimulans. To ne možete reći da Ritalin je opasno i zarazna, droga zlostavljanja, ili da je "amfetamina". Kao i druge amfetamine (npr. Dexedrine), kao i recept verzije "met", metamfetamin (npr. Desoxyn i Gradumet), kao što su kokain, morfin i Demerol - Ritalin se razvrstava prema drogama

Izvršenje uprave (DEA) i Međunarodni narkotika kontrolnoj ploči (INCB), kao "pod kontrolom", raspored II droge.

Umetnite također objašnjava da je za djecu 6 godina i više-Stephanie dobi kada je počela - prosječna doza Ritalin je 20-30 mg dnevno s nekim zahtijevaju koliko 40-60 mg dnevno. Preporučeno, ili ciljane doze, za djecu, je rekao da se 0,3-0,6 mg / kg, što za odrasle 0,1-0,3 mg / kg. Stephanie je doza bila je gotovo uvijek u u blizini 1,0-1,6 mg / kg raspon umjerena. To je bio povećan dan prije je umrla.

Od 2.993 reakcija (AR) izvješća o Ritalin ili methylphenidate popisu FDA Odjel farmakovigilancijskog i epidemiologiju (DPE), od 1990 do 1997 bilo je 160 smrtnih slučajeva i 569 hospitalizacija - 36 od njih opasne po život.

Ritalin je poznato da uzrokuje srčane aritmije, tahikardije i hipertenzije. Ritalin i amfetamine druge mogu ometati tijela fosfolipidi (kompleks masti) kemija uzrokuje nakupljanje abnormalnih membrana vidljiva elektronskim mikroskopom. Godine 1972, Fisher identificirana abnormalnosti u srčani mišić biopsija od odraslih koji su bili na Ritalin za 4 i pol godine.

Godine 1994, Henderson i Fischer sljedeći izložena eksperimentalnih miševa i štakora Ritalin, i pronašao identične membrana proliferacija onoj u bolesnika opisao Fischer u 1972. Štoviše, pronašli su da je "MP (Ritalin) doza se koriste u eksperimentalne glodavaca pao u rasponu terapijskih doza propisana za bolesnika s poremećajem pažnje (ADD / ADHD)."

Čak i alternativnih lijekova za Ritalin - kao što se obično koriste triciklički antidepresivi [npr. Norpramin (dezipramin)] uzrokovati ozbiljne nuspojave (16 odjednom, srčani smrti volio triciklički antidepresivi, od kojih je većina u normalne djece, rekao je nastavnicima da imaju ADHD ).

Kao što je u svibnju 1996, bilo je 13 slučajeva zatajenja jetre što dovodi do smrti ili transplantacija jetre sa Cylert (pemoline), krišom se "najsigurniji", od stimulansa propisane za ADHD.

Ostale slične molekule su fenfluramine (Pondimin)-"močvara" od "močvara-phen"-spoj smanjenje težine pronašao da uzrokuje oštećenja srca ventil, što je dovelo do njegove biti povučen s tržišta.

U patologiju zlouporabe opojnih droga, Karch piše: "amfetamin je negativne učinke na srce dobro ustrojen ... [dijeljenje] zajedničkih mehanizama s kokainom toksičnost ... kardiomiopatije čini se da je komplikacija amfetamina zlostavljanje češće od kokaina zlostavljanje ... kliničke povijesti u većini od tih slučajeva je u skladu s aritmiju nagle smrti [kao u Stephanie Hall]. Izvješća amfetamina odnose iznenadne smrti su prvi put objavljene nedugo nakon amfetamina postao komercijalno dostupna. " [Krajem 1930-ih godina, otprilike u isto vrijeme Bradley otkrio paradoksalno, smirujući učinak amfetamina koji je doveo do današnjeg Ritalin epidemija]

Nije prirodna smrt SVE

Stephanie je smrt zove "prirodnom smrću", od mrtvozornika. To nije bio! Iako je posve normalno, Stephanie je rekao da su "bolest", ADHD-om. Ona nikada nije simptom ili znak stvarnog, stvarna bolest do dana Ritalin je započeo.

Do dizajn, Stephanie i njezini roditelji nikad neće razumijeti pravi rizik / korist jednadžbi "liječenje" ADHD s Ritalin. Kao iu gotovo svakom slučaju širom nacije s ADHD prikazan kao "bolest", informirani pristanak prava Stephanie i njezini roditelji su se gazi.

U izopačenje Hipokratova-medicinske misije tako završiti kako bi bilo nezamislivo, ADHD "industrija" su izmislili - neprirodan "bolest" da imaju nešto za što dati lijek, sve ga za profit.

Pogledajte sliku Stephanie-lijepa, mlada žena u cvatu, normalna, zdrava, sjajna, s-obećanje, najbolji čitač u razredu, voljeli, utjelovljenje nade i snove svojih roditelja. Od prvog dana Ritalin na ona više nije fizički normalno, pod uvjetom da kemijski napad na njezin mozak i tijelo u ime "tretman". Onda je umrla ... nije "prirodna smrt" na sve.

Hvala Bogu da je ishod nije to tragična u većini slučajeva. Hvala Bogu većina preživjeti "bolest" i "tretman". No, to je prošlo vrijeme za roditelje nacije da se probudi na ovaj nezamisliv-neizrecive stvar koja se radi do 5 milijuna posve normalno, ako je uznemiri, djeca u SAD-u dnevno.

Koliko smrti, nikada nećemo znati, jer je sustav izvještavanja savezna vlada je u mjestu je sasvim dobrovoljno i uvelike naklonost od ADHD-a "industrija" ne žele da se saznati, ne želeći javno boji svojih proizvoda, a ne želeći ih povučen s tržišta.

Tko je ubio Stephanie Hall? Dopustite nam da ih ime. Nemojmo ih sudski poziv. Hoće Stephanie joj dan na sudu? Hoće li bilo koji od milijuna, prevareni i oštećeni svaki dan?

PS. Na stranici 3, linije 10-13, Izjave o National Institutes of Health, konsenzus konferencija o ADHD-a, studenoga 16-18, 1998, je "priznanje" da ADHD nikada nije potvrdio kao bolest, a da djeca rekao ga su, dakle, normalno:

... Nemamo neovisni, vrijedi test za ADHD, a ne postoje podaci da pokazuju da ADHD je zbog kvara mozga.

Poziv NIH. Ravnatelj ime je Dr. Harold Varmus (301-496-4891). Možete ga pitati zašto Stephanie Hall je umro od liječenja bolesti koje ne postoji-nikada nije. Možete ga pitati zašto kraj ADHD "epidemiju" nije objavio. Možete ga pitati zašto nisu rekli roditelji od 5 milijuna djece, rekao da su ga, kako bi se otkinuti "label" (ADHD) i baciti Ritalin u WC-om. Ja svjedočio NIH. Sam ih optužio za prijevaru. Nisu to, oni ne mogu poreći. Čini se (1/6/99) da je posao kao i obično u više milijardi dolara psiho-farmaceutska, industrija ADHD.

Autor: Dr. Fred Baughman i Stephanie je mama Janet.

Prijavite zločine i kršenja ljudskih prava u psihijatriji

Ako znate slučajeve kršenja ljudskih prava u psihijatriji ili kroz pojedinačne psihijatre ili slučajeve silovanja pacijenata od strane psihijatara, slučajeve ubistava i samoubistava, korupciju u psihijatriji, korupciju pravosuđa kroz psihijatriju i bilo koja druga kriminalna djela, kontaktirajte nas i prijavite zločin.


Ime i prezime:


E-mail:


Poruka: