Umrlo dijete nakon što mu je bila prepisana psihijatrijska droga Koncerta (Concerta) za ADHD ili hiperaktivnost

Samoubistvo radi uzimanja Koncerte, psihijatrijske droge za hiperaktivnost ili ADHD

leanne.jpg

Djevojčica Leanne je radi izmišljenog poremećaja ADHD ili hiperaktivnosti, dva mjeseca nakon uzimanja psihijatrijske teške droge Koncerta ili Concerta, počinila samoubistvo.

Psihijatrijska droga Concerta ili Koncerta ili po drugim imenom Ritalin, Daytrana, Methylin ili Ritalin sa glavnim sastojkom metilfenidat je opasna droga koja se prepisuje djeci kojima je prevarom ustanovljen takozvani poremećaj ADHD ili hiperaktivnost. Hiperaktivnost je izmišljeni poremećaj.

Djevojčica Leanne M. Bessner je u svojoj petnaestoj godini dobila "lijek", to jeste psihijatrijsku drogu Koncerta ili Concerta. Nakon dva mjeseca uzimanja ove droge, ova nesretna djevojčica je pod nuspojavama ove psihijatrijske droge počinila samoubistvo 9.9.2005. godine. Bila je lijepa i pametna, društvena djevojčica od 15 godina. Njena obitelj je srednje klase, koja joj je pružala i ljubav i potrebnu pažnju. Nikad nisu propustili otići na njene utakmice košarke koju je mnogo trenirala i volila.

Nako razgovora sa drugim roditeljima koji su uzimali ljekove ili psihijatrijske droge kao što su Concerta, Koncerta ili Ritalin i drugi, njeni roditelji su ustanovili da takva djeca počinju da imaju samoubilačke misli i agresije. Čak je i jedan njen drug iz škole isto tako uzimao ovu istu psihijatrijsku drogu Concerta ili Koncerta i na sličan način pokušao samoubistvo tri mjeseca prije ovog događaja, ali se uspio toga spasiti Božjim čudom. Jedan drugi roditelj je pronašao svoje dijete koje siječe svoju kožu na medicini. Doktori i ljekari izdaju ove psihijatrijske droge kao da su dječija lizala.

Roditelji trebaju primiti ovakva upozorenja vrlo ozbiljno!

Prijavite zločine i kršenja ljudskih prava u psihijatriji

Ako znate slučajeve kršenja ljudskih prava u psihijatriji ili kroz pojedinačne psihijatre ili slučajeve silovanja pacijenata od strane psihijatara, slučajeve ubistava i samoubistava, korupciju u psihijatriji, korupciju pravosuđa kroz psihijatriju i bilo koja druga kriminalna djela, kontaktirajte nas i prijavite zločin.


Ime i prezime:


E-mail:


Poruka: