Ne mogu da verujem da oni i u današnje vreme vrše hirurgiju na mozgu da bi lečili mentalne poremećaje.

Pismo upućeno 25. maja 2007.

Dragi prijatelji,

Molim vas da prosledite moje pismo ljudima iz Dissemination Foundation.

Izuzetno bih pohvalio vaš humanitarni rad.

Pročitao sam vašu stranicu o sindromu pomanjkanja pažnje i hiperaktivnosti i ne mogu da shvatim zasto bi iko smatrao da je to bolest.

I ko je autoritet da proceni da je to bolest? Psihijatar, od kojih većina njih stvarno JESU ludi, pa su zato i izabrali da se bave tim zanimanjem.

Ja nikada nisam uzimao nikakve lekove (čak ni ako imam prehladu), a kamoli droge i antidepresive.

Moja majka uzima lekove za pritisak (Bensendin i slično) i tužno je gledati je. Ona spava po ceo dan, kad se probudi mamurna je i nesposobna za neki rad po kući, na poslu je isto neproduktivna. Ona je udrogirana po ceo dan. I onda mi kaže da mora tako, da su joj doktori rekli jer je bolesna. A nije stvarno bolesna.

Mislim da je sajt http://www.psihijatrijaubija.info istakao jednu vrlo značajnu činjenicu: da su njihovi lekovi droge, a ne lekovi i da ako čovek sebi dozvoli da uđe u začarani krug uzimanja njihovih lekova, kao da je mrtav. Jer lekovi izazivaju zavisnost, oni su droga, nedostatak lekova je nepodnošljiv. Moja majka kada ne uzima lekove, strašno je nervozna i maltretira nas sve po kući.

Još me je jedna stvar zaprepastila. Ne mogu da verujem da oni i u današnje vreme vrše hirurgiju na mozgu da bi lečili mentalne poremećaje.

Inače, ja se bavim sportom i živim zdravo. Ne pijem, ne pušim, visok sam i atletski građen i zdrav.

Ako vam je potrebna bilo kakva podrška, rado ću se odazvati da pomognem. Rado ću doći u vaše kancelarije da vam nešto ponesem, a takođe odlično radim na kompjuteru (i pravim internet prezentacije).

R.P.

25. maj 2007.

Prijavite zločine i kršenja ljudskih prava u psihijatriji

Ako znate slučajeve kršenja ljudskih prava u psihijatriji ili kroz pojedinačne psihijatre ili slučajeve silovanja pacijenata od strane psihijatara, slučajeve ubistava i samoubistava, korupciju u psihijatriji, korupciju pravosuđa kroz psihijatriju i bilo koja druga kriminalna djela, kontaktirajte nas i prijavite zločin.


Ime i prezime:


E-mail:


Poruka: