Nuspojava smrt, John Virapen 2011

Nuspojava smrt, John Virapen 2011

"Kao vodeća svjetska farmaceutska tvrtka tražimo odgovore za najvažnije svjetske medicinske potrebe. Razvijamo proizvode kroz stroga testiranja u skladu s najvišim znanstvenim i etičkim standardima. Naše su tri temeljne vrijednosti - čestitost, kvaliteta i uvažavanje ljudi".

Takvim tvrdnjama sebe opisuje većina farmaceutskih tvrtki, ali nije više nepoznato da su farmaceutskoj industriji, s njezinim širenjem i jačanjem, bila potebna nova tržišta za lijekove. Stoga je statistikama počela pretvarati i zdrave ljude u bolesne. Priča je to i o ovladavanju profesionalnom edukacijom, stručnim skupovima, kliničkim smjernicama i medicinskim časopisima, o lažiranju podataka, o podmićivanju, o uništavanju ljudskog zdravlja i o mnogočemu drugome. Sve to je u svojoj knjizi pod naslovom "Nuspojava: smrt" opisao dr. John Virapen, čovjek s 35 godina iskustva u međunarodnoj farmaceutskoj industriji i bivši glavni direktor jedne od najvećih tvrtki.

Prijavite zločine i kršenja ljudskih prava u psihijatriji

Ako znate slučajeve kršenja ljudskih prava u psihijatriji ili kroz pojedinačne psihijatre ili slučajeve silovanja pacijenata od strane psihijatara, slučajeve ubistava i samoubistava, korupciju u psihijatriji, korupciju pravosuđa kroz psihijatriju i bilo koja druga kriminalna djela, kontaktirajte nas i prijavite zločin.


Ime i prezime:


E-mail:


Poruka: