Peticija za zabranu elektro šoka ili elektrokonvulzivne terapije u Hrvatskoj

Potpišite peticiju za zabranu elektrošoka ili elektrokonvulzivne terapije u Hrvatskoj

Slučaj protupravnog oduzimanja slobode Zdenke Kvasić iz Osijeka, kroz psihijatriju, pa onda prinudno trovanje psihijatrijskim drogama i njeno obilježavanje "poremećenom", sve bez krivičnog progona i bez osuđivanja, protresao je hrvatsku javnost. Sasvim je očevidno da postoji korupcija u psihijatriji. Dalje, jasno je da kroz Zakon o "zaštiti" osoba s duševnim smetnjama, psihijatrija stoji iznad zakona i iznad ustava. Psihijatri kroz ovaj zakon imaju pravo, protuustavno, da nekome oduzmu slobodu prinudnom hospitalizacijom, da koriste izmišljene i nedokazane "poremećaje" da bi obilježili djecu, odrasle i nemoćne "poremećenim", dalje da strujom šokiraju kroz mozak njihove pacijente i da prinuđuju pacijente, onda kad oni odrede na trovanje drogama.

Peticija | Zabraniti elektro šok, zatvaranje i trovanje od psihijatrije u Hrvatskoj: Zahtjevamo promjenu zakona i stvarnu zaštitu pacijenata | Change.org

Prijavite zločine i kršenja ljudskih prava u psihijatriji

Ako znate slučajeve kršenja ljudskih prava u psihijatriji ili kroz pojedinačne psihijatre ili slučajeve silovanja pacijenata od strane psihijatara, slučajeve ubistava i samoubistava, korupciju u psihijatriji, korupciju pravosuđa kroz psihijatriju i bilo koja druga kriminalna djela, kontaktirajte nas i prijavite zločin.


Ime i prezime:


E-mail:


Poruka: